Blog juni 2017 : je improvisatie structureren

Als je begint met improviseren is een van de uitdagingen om de vorm vast te houden terwijl je speelt. Maar ook bij gevorderde spelers hoor ik soms dat ze het best wel lastig vinden. En dit is nou juist zo belangrijk als je een gestructureerd verhaal wilt vertellen op je instrument. In onderstaande video deel ik mijn makkelijke en effectieve geheime tool waarmee je moeiteloos jouw improvisatie kunt structureren.

[video_player type=”youtube” width=”560″ height=”315″ align=”center” margin_top=”0″ margin_bottom=”20″]aHR0cHM6Ly95b3V0dS5iZS9pZDYwVTd2VFRpWQ==[/video_player]

 

Als je wilt leren hoe je met dit basisritme kunt variëren in een Bossa Nova en een begeleidingstrack wilt om dit mee te oefenen, vraag dan de GRATIS 2e video aan. Geef je emailadres en ik stuur je de link.

Op JOUW muzikale vrijheid,
Werner Janssen

EEN WEEKEND GEZELLIG MET ANDEREN LEREN IMPROVISEREN MET DE BELANGRIJKSTE AKOORDEN UIT HET REAL BOOK ? ER ZIJN NOG TWEE PLEKKEN VOOR HET WORKSHOPWEEKEND VAN 9-11 JUNI IN NOORD-BRABANT. MEER INFO VIND JE HIER Aanmelden kan tot en met 3 juni 2017.

OF WIL JE EINDELIJK MET ZELFVERTROUWEN EN PLEZIER IMPROVISEREN OVER DE JAZZ STANDARDS UIT HET REAL BOOK ? EN DAT MET SLECHTS EEN TABEL ? EN OPNEMEN IN EEN PROFESSIONELE STUDIO ? DOE DAN MEE MET HET JAARPROGRAMMA “DOMINANT-MATRIX”. TOT 1 JULI KRIJG JE DE AFSLUITENDE OPNAMEDAG GRATIS !!! DAT IS MAAR LIEFST € 250 KORTING ! KIJK VOOR MEER INFO HIER

4 antwoorden
 1. Arjan Groeneveld
  Arjan Groeneveld zegt:

  Beste Werner,
  bedankt voor je blog.
  Ik heb alleen een klein probleempje, ik krijg de melding “deze video is privé” en kan ik dus niet bekijken.
  Kun je hier wat aan doen?

  alvast bedankt.
  groet,
  Arjan Groeneveld

  Beantwoorden
 2. Hennie. A. Versteeg
  Hennie. A. Versteeg zegt:

  Dag Werner,
  Ik zou graag toegang willen krijgen tot de video uit jouw nieuwste Blog om de techniek van improviseren te verbeteren en uit te breiden.

  Alvast dank voor je inspirerende muzikale verhalen.

  Beantwoorden
 3. Kenneth Brand Flu
  Kenneth Brand Flu zegt:

  Heel eenvoudige, duidelijke 4 maten structurering van improvisatie, gewaardeerde Werner! Dank je wel voor dit inzicht!

  Beantwoorden
 4. Richard Stokes
  Richard Stokes zegt:

  Dag Werner,
  Ik zou graag toegang willen krijgen tot de video uit jouw nieuwste Blog om de techniek van improviseren te verbeteren en uit te breiden.
  Alvast dank voor je inspirerende muzikale verhalen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *